PÓRÁZ TÍPUSOK

A megálmodott nyakörved mellé rendelhetsz pórázt is! Melynek egyik végén egy erős karabiner, a másik végén a kézfogó résznél, pedig egy hegesztett karikát találsz, melynek segítségével össze tudod csatolni magadon a pórázt ha szabadon rohangál az eb :)
A logó alatti pici zsebbe bele tudsz akasztani egy zacsitartót.
Több póráz típus és hossz közül is választhatsz, hiszen Te tudod, hogy melyik vált be eddig Nektek a legjobban.Kézfogónál szalaggal díszített póráz:
ahogy a nevéből is kiderül ennél a típusnál csak a kézfogónál van díszítés a többi része egyszínű. Póráz hossza 120 vagy 150 cm.


Szalaggal végig díszített póráz:
egyik oldalának teljes hosszán az egyedi szalag lesz látható, a másik oldalán az alapszín. Póráz hossza 120 vagy 150 cm.


Kiképző póráz:
ennek a póráz típusnak az a tulajdonsága, hogy állítható a hosszúsága a két karabiner segítségével. Az egyik oldala van szalaggal díszítve, hasonlóképpen, mint a szalaggal végig díszített esetében. A póráz teljes hossza 200 cm.


Minden póráz esetében a logó alatt van egy pici zseb, oda akaszthatod a zacsikat vagy a zacsitartót sétánál . A fém karika a fogónál azt a célt szolgálja, hogy össze tudd csatolni magadon a pórázt ha el van engedve a kutyusod.
  Vásárlással kapcsolatos tájékoztatók
Customer informations
 
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
site by NetWolf(c)