NYAKÖRV TÍPUSOK

Te megálmodod, Mi elkészítjük.
Igazán egyedivé teheted kutyusodat egy személyre szabott egyedi nyakörvvel és hozzá passzoló kiegészítőkkel. Te tudod a legjobban mi az, ami a kutyusodhoz leginkább passzol mintában, színben, típusban egyaránt.

Ha picit tanácstalan vagy az sem baj, mert az eddig elkészült nyakörvekből sok-sok ötletet meríthetsz a referenciákra kattintva.  Illetve kész mintáink is vannak, amikből szintén válogathatsz. A mintákat ITT találod.
Írd meg nekünk az elképzelésedet, hogy mit szeretnél a nyakörvön látni. Minél konkrétabban fogalmazod meg, annál könnyebb a dolgunk és gyorsabban halad a munka.

Megadhatsz színeket, mintákat, kutyusod nevét, telefonszámot. Ha szeretnéd, a kedvenced portréját a nyakörvre, kérlek, jó minőségű fotót küldj a kutyusod arcáról.


Műanyag csatos:
Leggyakoribb nyakörv típus. Egyszerű le és felvétel a csat segítségével. Minőségi erős csatból, kifejezetten kutyákra tervezve. Minden kutyusnak kiváló választás.


Bebújós:
Ez a nyakörv típus nem kapcsolódik szét, nem tud leesni a kutyus nyakából, mert egy egészet képez. A kutyus fején kell átbújtatni és az állító segítségével ráigazítani a kutyus nyakára a szorosságot. Ez egy könnyű, vékony nyakörv, kis és közepes testű rövid szőrű kutyusoknak ajánlom, akik nem húznak.Fojtó:
Hívhatjuk fél-fojtónak is, mert az állító segítségével a fojtás mértékét tudod állítani. Szabaduló művészeknek kiváló. Ezen is át kell bújtatni a kutyus fejét. Leesni róla ez a nyakörv sem tud. Közepes és nagytestű kutyusoknak ajánlom.
  Vásárlással kapcsolatos tájékoztatók
Customer informations
 
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
site by NetWolf(c)